MOSIAC (LATTOFERRINA) 200 mg - PHARMAGUIDA

2,400 LEKË Ex Tax: 2,400 LEKË

Kodi i Produktit: VWQM6J

Brands PHARMAGUIDA®

Pikë shpërblimi:

Disponueshmëria: Në Stock

MOSIAC (LATTOFERRINA) 200 mg - PHARMAGUIDA

Mosiac është një shtesë ushqimore e cila përmban Lattoferrinë. Lattoferrina është një proteine e cila gjëndet në qumshtin e gjirit dhe luan një rol të rëndësishëm në përgjigjen immunitare të organizmit.
Gjithashtu Lattoferrina ndihmon kundër krijimit të rezistences të antibiotikeve në organizmin e njeriut.
Çdo capsulë Mosiac përmban 200 mg Lattoferrinë.

Mosiac ka veti :
1. Antivirale
2. Antimikrobiale
3. Immunomodulatore
Përdorimi :
– Të porsalindurit : 1 kapsulë në ditë (200 mg);
– Fëmijet : Deri në 2 kapsula në ditë (400 mg);
– Të rriturit : Deri në 4 kapsula në ditë (800 mg);

*Kapsulat Mosiac mund të hapen dhe përmbajtja e kapsulës mund të tretet në pak qumësht ose ujë me temperaturë ambienti.

Shkruaj një rishikim

Shënim: HTML nuk është përkthyer
    Bad           Mirë
Captcha