FISH OIL HIGH POTENCY 1000 mg - CYTOPLAN

2,640 LEKË Ex Tax: 2,640 LEKË

Kodi i Produktit: 5060202181537

Brands CYTOPLAN

Pikë shpërblimi:

Disponueshmëria: Në Stock

FISH OIL HIGH POTENCY 1000 mg - CYTOPLAN

Kapsulat e vajit të peshkut me fuqi të lartë Cytoplan sigurojnë 550mg EPA / DHA (acide yndyrore omega-3) për kapsulë 1000mg dhe janë ideale për të gjithë të rriturit dhe fëmijët mbi moshën dhjetë vjeç.

  • Kapsulat e vajit të peshkut Cytoplan janë bërë nga vetëm nga vaj peshku : sardele dhe açuge
  • Ne nuk përdorim mëlçi peshku sepse vaji i peshkut shpesh merret uji jo i paster dhe ku metalet e rënda mund të grumbullohen në mëlçi.
  • Të gjitha produktet e vajit të peshkut të shitura nga Cytoplan janë të pastra, të qëndrueshme dhe nuk kanë asnjë gjurmë të ndotësve të oqeanit , metaleve të rënda, etj. (Zbulimi tani është i mundur në pjesë për milion). Procesi i filtrimit përdor ujë të ftohtë, distilim me presion të ulët dhe pa tretës
  • Për përbërjen e kapsulës: EPA 330mg , DHA 220mg ; Përmbajtja Omega-3 550mg ; Përmbajtja totale e vajit 1000mg

DHA kontribuon në:

  • Mirëmbajtja e funksionit normal të trurit (efekti i dobishëm merret me marrjen ditore prej 250mg DHA)
  • Mirëmbajtja e shikimit normal (efekti i dobishëm merret me marrjen ditore prej 250mg DHA)

Marrja nënës e DHA kontribuon në zhvillimin normal të trurit dhe syve të fetusit dhe foshnjave me gji (efekti i dobishëm merret me një marrje ditore prej 200mg DHA përveç 250mg EPA dhe DHA)

Marrja e acidit dokosaheksaenoik (DHA) kontribuon në zhvillimin normal vizual të foshnjave deri në moshën 12 muajshe (efekti i dobishëm merret me një marrje ditore prej 100mg DHA)

DHA dhe EPA kontribuojnë në:

  • funksioni normal i zemrës
  • presion normal i gjakut (efekti i dobishëm merret me marrjen ditore të 3g EPA / DHA)
  • përqendrime normale (agjërimi) të gjakut të triglicerideve (efekti i dobishëm merret me marrjen ditore të 3g EPA ose 2g DHA)

Shkruaj një rishikim

Shënim: HTML nuk është përkthyer
    Bad           Mirë
Captcha