VITAMIN C 500 mg X 120 TABLETA TË PËRTYPSHME - ADRIEN GAGNON

1,340 LEKË Ex Tax: 1,340 LEKË

Kodi i Produktit: 063935014535

Brands ADRIEN GAGNON

Pikë shpërblimi:

Disponueshmëria: Në Stock

VITAMIN C 500 mg X 120 TABLETA TË PËRTYPSHME - ADRIEN GAGNON

rshkrimi i produktit

ADRIEN GAGNON - Vitamina C të përtypshme 500 mg.

I disponueshëm me shije: 

1- Exotic Tropical Fruit.

Përdorimi:

Të rriturit: përtypni 1 - 4 tableta në ditë. Te Ruhet në mes 15ºC dhe 25ºC, te mbahet larg fëmijëve. 


Shkruaj një rishikim

Shënim: HTML nuk është përkthyer
    Bad           Mirë
Captcha