LACTO DEFENCE PLUS x 10 BUSTINA - APHARM

2,350 LEKË Ex Tax: 2,350 LEKË

Kodi i Produktit: 8059519700095

Brands APHARM

Pikë shpërblimi:

Disponueshmëria: Në Stock

LACTO DEFENCE PLUS x 10 BUSTINA - APHARM

LACTO DEFENCE PLUS LATOFERRINA + VITAMINA D + VITAMINA C *10 STICK
Lactodefence - Mbrojtja 3 N 1 kunder infeksioneve virale
Studiuesit kane vene re se te rriturit dhe te moshuarit semuren me infeksione virale me simptoma te renda, ndersa femijet ose nuk u semuren ose kane simptoma te lehta.
Ne baze te kesaj u vu re se ndryshimi ekzistonte te imuniteti natyror i femijeve. Foshnjat trashegojne gjate ushqyerjes me gji nje proteine shume te rendesishme, Laktoferrin, e cila eshte e njohur dhe studiuar per vetite e saj te fuqishme antivirale.
Laktoferrina gjendet me shumice ne kulloshtren e nenes. Perveç shume efekteve mbrojtese qe ka, ajo shkaterron ARN virale dhe nuk lejon transkriptimin e saj, duke mos e lejuar kodin gjenetik te virusit te bjere ne kontakt me sistemin imunitar te njeriut.
Nisur nga kjo, universitete ne Itali filluan studimin dhe trajtimin me laktoferrine te te semureve me infeksione respiratore virale. Arriten ne perfundim se pas trajtimit, simptomat filluan te zhduken.

LACTODEFENCE permban ne 1 bustine:
1- Lactoferina (97%) 200mg
2- Vitamine D3 2000 IU
3- Vitamine C 500 mg
Lactoferina e pare (pas daljes se ketyre studimeve qe vertetojne qe Lacto Ferina rrit imunitetin) eshte perdorur te Lacto Defence.
Produkti eshte 3 ne 1 pasi permban edhe vitaminat C dhe D te cilat fuqizojne imunitetin.

PËRDORIMI: 1 BUSTINË NË DITË PËR TU TRETUR NË 200 mL UJË.

Shkruaj një rishikim

Shënim: HTML nuk është përkthyer
    Bad           Mirë
Captcha