HONEY BEE PROPOLIS x 30 VEGAN CAPSULES - CYTOPLAN

1,680 LEKË Ex Tax: 1,680 LEKË

Kodi i Produktit: 5060202181834

Brands CYTOPLAN

Pikë shpërblimi:

Disponueshmëria: Në Stock

HONEY BEE PROPOLIS x 30 VEGAN CAPSULES - CYTOPLAN

Cytoplan Honey Bee Propolisi është një nga burimet më të pasura të natyrës me bioflavonoide dhe mbi 180 përbërje natyrore janë identifikuar në këtë produkt.

  • Cytoplan Propolis është i pastër, aktiv dhe pa aditivë
  • Një kapsulë do të sigurojë mesatarisht 150mg ekstrakt të propolisit (ekuivalent me 750mg pluhur propolisi)
  • Cytoplan Propolis vjen nga një furnizues kryesor i lëndëve të para dhe është i garantuar i lirë nga të gjithë ndotësit . Propolisi si suplement ushqimor duhet të jetë pa ndotës kimikë. Për shembull akaricide (pesticide) përdoren për të kontrolluar parazitët e bletëve dhe metalet e rënda gjithashtu mund të grumbullohen në propolis
  • Propolisi është një ushqim kompleks dhe mbi 180 përbërje natyrore janë identifikuar në përbërjen e tij duke përfshirë vitamina, minerale, acide yndyrore dhe aminoacide
  • Përbërësit më aktivë dhe më të rëndësishëm në propolis janë flavonoidet, fenolikët dhe aromatikët (vajrat dhe acidet). Flavonoidët konsiderohet se përbëjnë pjesën më të madhe të aktivitetit biologjik në propolis
  • Propolisi është një nga burimet më të pasura të natyrës të bioflavonoideve
  • Cytoplan Propolis nuk përmban mbushës dhe lidhës ose aditivë të tjerë që mund të ulin efektivitetin dhe të rrisin alergjenët e mundshëm; shtesa jonë është e pastër dhe pa shtesa
  • Cytoplan Propolis vjen nga një burim plotësisht i qëndrueshëm ku bletët trajtohen me standardet më të larta të kujdesit si pjesë e procesit të mbledhjes
  • Propolisi është cituar në dokumente nga kohërat e lashta Greke, Romake dhe Arabe. Ai ra në përdorim popullor rreth 100 vjet më parë me ardhjen e ilaçeve moderne sintetike. Sidoqoftë, përdorimi i tij ka mbetur i popullarizuar në Evropën Lindore, ku shumë studime praktike janë kryer në strukturë dhe funksione

PËRDORIMI:

1 kapsulë çdo ditë si shtesë ushqimore ose merrni sipas udhëzimeve të një mjeku.

Shkruaj një rishikim

Shënim: HTML nuk është përkthyer
    Bad           Mirë
Captcha