VITAMIN B12 x 60 VEGAN TABLETS SUB-LINGUAL - CYTOPLAN

1,800 LEKË Ex Tax: 1,800 LEKË

Kodi i Produktit: 5060202184057

Brands CYTOPLAN

Pikë shpërblimi:

Disponueshmëria: Në Stock

VITAMIN B12 x 60 VEGAN TABLETS SUB-LINGUAL  - CYTOPLAN

Një shtesë shtesë B12 aktive me potencë të lartë që përmban 500 µg metilkobalaminë dhe 500µg adenosilkobalamin, të cilat janë të dyja format aktive të kësaj vitamine të rëndësishme.

 • Sublingual = nën gjuhë, vendosni këto tableta nen gjuhe dhe ato do të treten në gojë duke lejuar thithjen orale,
 • Metilkobalamina është forma aktive e përdorur në ciklin e metilimit. Reaksionet e metilimit ndodhin në çdo qelizë në trup - ka më shumë se një miliard në sekondë
 • Adenosylcobalamin është forma aktive që përdoret në mitokondria (të cilat janë shtëpitë e energjisë së qelizave)
 • Dietat vegane dhe vegjetariane mund të jenë të ulëta në B12,
 • Njerëzit e tjerë në rrezik të ulët të B12 përfshijnë ata me gjendje të tretjes që çojnë në keqthithje; acid i ulët në stomak (p.sh. për shkak të ilaçeve afatgjatë antacid, frenuesve të pompës protonike, bllokuesve të H2, plakjes ose mungesës së zinkut); operacioni ku oksid azoti është përdorur si anestetik; dhe ilaçe të tjera me recetë që dëmtojnë thithjen e B12 (p.sh. metformina, kolçicina, neomicina dhe të tjerët)

Vitamina B12 kontribuon në normale:

 • metabolizmin që jep energji
 • funksionimi i sistemit nervor
 • metabolizmi i homocisteines
 • funksioni psikologjik
 • formimi i qelizave të kuqe të gjakut
 • funksioni i sistemit imunitar

Vitamina B12 kontribuon në zvogëlimin e lodhjes dhe lodhjes

Vitamina B12 ka një rol në procesin e ndarjes së qelizave.

Shkruaj një rishikim

Shënim: HTML nuk është përkthyer
    Bad           Mirë
Captcha