KENDAMIL 1 - 400 g QUMËSHT PËR BEBE 0-6 MUAJSH

1,740 LEKË Ex Tax: 1,740 LEKË

Kodi i Produktit: 5056000503022

Brands KENDAMIL

Pikë shpërblimi:

Disponueshmëria: Në Stock

KENDAMIL 1 400 g QUMËSHT PËR BEBE 0-6 MUAJSH

Qumështi ynë klasik është bërë me dashuri në Lake District.

Qum
ështi KENDAMIL është 100% britanik dhe Nuk përdor Vaj Palme, Vaj Peshku ose shtesa te tjera. Ajo që bëjmë ne është të ushqyerit natyrshëm me qumësht me krem të plotë, DHA me bazë bimore dhe HMO për të ndërtuar sistemin imunitar të vogëlushit tuaj. E thjeshtë


Qumështi ynë i parë për foshnje është vegjetarian dhe i përshtatshëm që nga lindja.

Prodhuar britanik
Krem i plotë
Pa vaj palme
Vegjetarian
Jo OMGJ


Përgatitja:


Hapi 1: Lani duart, pastaj sterilizoni enët tuaja të ushqimit sipas udhëzimeve të prodhuesit.

Hapi 2: Zieni ujë të freskët dhe lëreni të ftohet për 10 minuta para se të shtoni pluhur. Mos përdorni ujë të zbutur artificialisht ose të zier në mënyrë të përsëritur. Matni ujin e kërkuar në një shishe të sterilizuar.

Hapi 3: Duke përdorur lugën e dhënë, shtoni numrin e saktë të lugëve të rrafshuara në shishe. Përdorni buzën e drejtë brenda kapakut për të niveluar secilën lugë.

Hapi 4: Vendoseni në një kapak të sterilizuar dhe tundeni mirë për të tretur pluhurin. Hiqeni kapakun dhe zëvendësojeni me një thith të sterilizuar.

Hapi 5: Ftohet në një temperaturë natyrore të trupit. Gjithmonë provoni temperaturën e lëngut në kyçin tuaj para se të ushqeni fëmijën tuaj.

Për të ushqyer foshnjën tuaj, shtoni 1 lugë pluhur në çdo 30 ml ujë (të zier dhe të ftohur sapo). Ju lutemi referojuni udhëzuesit të ushqimit të treguar në kanaçe dhe vini re se kjo tabelë duhet të përdoret vetëm si udhëzues. Të gjithë foshnjat janë të ndryshme dhe mund të kërkojnë më shumë ose më pak sesa tregohet. Qumështi i parë për foshnje Kendamil duhet të ushqehet sipas kërkesës. Nëse keni nevojë për më shumë këshilla, flisni me profesionistin tuaj të kujdesit shëndetësor.

Udhëzues për ushqimin (lindja deri në 6 muaj)

Mosha e foshnjës

Pesha e foshnjës

Ujë për ushqim *

Scoops 

për ushqim

Ushqen
 në 24 orë

kg

lb

ml

Lindja-1 javë

3.0

7

90

3

6

1-4 javë

3.5

8

120

4

5

1-2 muaj

4.5

10

120

4

5

3 muaj

5.5

12

150

5

5

4-5 muaj

6.5

14

180

6

5

6 muaj

8

18

210

7

4


1 lugë shkalle = 4.3g
 * Sasia e ujit të zier dhe të ftohur shumë shpejt

Shkruaj një rishikim

Shënim: HTML nuk është përkthyer
    Bad           Mirë
Captcha