QUMËSHT KENDAMIL 2 - 900 g CLASSIC FOLLOW ON MILK 900G

3,360 LEKË Ex Tax: 3,360 LEKË

Kodi i Produktit: 5056000502964

Brands KENDAMIL

Pikë shpërblimi:

Disponueshmëria: Në Stock

QUMËSHT KENDAMIL 2 - 900 g CLASSIC FOLLOW ON MILK 900G

Qumesht formule per bebe nga 6 deri ne 12 muaj Prodhuar ne Lake District (zone e mbrojtur nga UNESCO) me qumesht te plote (FULL-CREAM) te ardhur ekskluzivisht nga lopet e zones. Formule e pasuruar me HMO (Human Milk Oligosaccharides) – probiotike qe ndodhen natyralisht ne qumeshtin e gjirit te nenes – si dhe me DHA dhe EPA me prejardhje nga Algat, per te shmangur teresisht mundesine e kontaminimit nga metalet e renda qe ndodhen ne vajin e peshkut.

Kujdes! Ushqimi me qumesht gjiri eshte me e mira per beben tuaj.


Shkruaj një rishikim

Shënim: HTML nuk është përkthyer
    Bad           Mirë
Captcha