QUMËSHT KENDAMIL 3 - 900 g TODDLER MILK

3,360 LEKË Ex Tax: 3,360 LEKË

Kodi i Produktit: 5056000500083

Brands KENDAMIL

Pikë shpërblimi:

Disponueshmëria: Në Stock

QUMËSHT KENDAMIL 3 - 900 g TODDLER MILK

Qumesht formule per bebe te moshes 12+ muaj. Prodhuar ne Lake District (zone e mbrojtur nga UNESCO) me qumesht te plote (FULL-CREAM) te ardhur ekskluzivisht nga lopet e zones. Formule e pasuruar me HMO (Human Milk Oligosaccharides) – probiotike qe ndodhen natyralisht ne qumeshtin e gjirit te nenes – per forcim imuniteti si dhe me DHA dhe EPA me prejardhje nga Algat, per te shmangur teresisht mundesine e kontaminimit nga metalet e renda qe ndodhen ne vajin e peshkut.

Kujdes! Ushqimi me qumesht gjiri eshte me e mira per beben tuaj.

5056000500083


Shkruaj një rishikim

Shënim: HTML nuk është përkthyer
    Bad           Mirë
Captcha