50 BREASTMILK STORAGE BAGS - LANSINOH®

2,000 LEKË Ex Tax: 2,000 LEKË

Kodi i Produktit: 5060062991642

Brands LANSINOH®

Pikë shpërblimi:

Disponueshmëria: Në Stock

50 BREASTMILK STORAGE BAGS - LANSINOH®

Qese për ruajtjen e qumështit të gjirit

Qeset e ruajtjes së qumështit të Lansinoh janë ideale për ruajtjen, ngrirjen dhe mbrojtjen e qumështit të çmuar të gjirit për orë, ditë si dhe muaj. Ju mund t’ja përdorni atë në momente të caktura kur mund të jeni ose jo vetë të pranishëm në shtëpi. Ato janë vlerësuar si një ndër produktet më të mira të gjidhënies nga nëna dhe doktorë për të disatin vit radhazi.
Qeset e ruajtjes së qumështit Lansinoh vijnë me një vulë zinxhiri të dyfishtë për të parandaluar rrjedhjet dhe qepjet anësore të dyfishta të përforcuara për mbrojtje 100% te sigurt.

Karakteristikat kryesore

• Ato janë të përbëra nga një material i sigurtë për ruajtjen e ushqimit i cili quhet polietileni.
• Të presterilizuara
• Pa BPA dhe BPS.
• Mund të ruajnë deri në 180 ml qumësht gjiri ose ndonjë gjë tjetër.
• Pako me 25 copë
• Pako me 50 copë
• Ato vijnë me një vulë zinxhiri të dyfishtë për të parandaluar rrjedhjet dhe qepjet anësore të dyfishta të përforcuara për mbrojtje 100% të sigurt.
• Ato janë të lehta për t’u përdorur dhe madje mund kurs
eni kohë duke pompuar direkt në këto qese.


Shkruaj një rishikim

Shënim: HTML nuk është përkthyer
    Bad           Mirë
Captcha